robotic process automation - analysis and reporting

Ta din verksamhet till nya höjder med Q-analytics: maximera nytta av ditt kösystem.

Skriven av Actigate - team | May 10, 2024 8:00:21 AM

Är du redo att ta ert butiksnätverk till nya nivåer av effektivitet och kundnöjdhet? Med Q-analytics kan du maximera nyttan av den unika informationskällan som ert kösystem är. Actigate tillsammans med Q-channel ger dig verktygen för att förvandla er köhantering till en strategisk tillgång som inte bara sparar tid och minskar kostnader utan också ökar kundnöjdheten. Genom att använda tjänsten Q-analytics är det möjligt att optimera servicenivån i era butiker och kontor, vilket kan leda till en betydande ökning av kundnöjdheten och företagets effektivitet.

Upptäck värdefulla insikter

Ditt kösystem är mycket mer än bara nummerlappar – det är en guldgruva av information som väntar på att bli upptäckt. Med Q-analytics kan du låsa upp dess fulla potential och få tillgång till värdefulla insikter som hjälper dig att fatta smartare och mer informerade beslut. Vad kan du upptäcka när du börjar gräva djupare?

Förbättra kundflöden

Genom att öka antalet kölappar via SMS och i Q-systemets app kan du effektivisera era kundflöden. Q-analytics ger butikschefer automatiserad feedback om användningen av digitala kölappar, vilket hjälper er att optimera kundens väntetid och upplevelse.

Optimera ärendehanteringen

Tänk om ni kunde förkorta inte bara väntetider utan även hanteringstider för ärenden och därmed öka kundens tillfredsställelse ännu mer. Med Q-analytics kan identifiera möjligheter till effektivisering och förbättring av kötyper.

Effektiv bemanningsplanering

Få en djupare förståelse för er bemanning genom att jämföra uppnådda servicenivåer med antalet aktiva kassor per timme och veckodag. Med Q-analytics kan ni optimera er bemanningsplanering och säkerställa att rätt resurser finns på plats vid rätt tidpunkt.

Simulera kundupplevelser

Närma dig kunden genom att visualisera deras upplevelse. Med Q-analytics kan du få hjälp att simulera och förstå kundupplevelser, inklusive antalet personer i kön vid olika tidpunkter och kundens totala tid i butiken. Detta ger er möjlighet att anpassa er service för att möta kundernas behov och öka deras nöjdhet.

Med Q-analytics kan ni inte bara effektivisera din verksamhet utan också skapa en bättre upplevelse för dina kunder. Upptäck hur du kan maximera nyttan av ditt kösystem och ta din verksamhet till nya höjder redan idag.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er verksamhet.