Hoppa till innehåll

actigate blog

Hur mycket av vårt kontorsarbete är repetitivt?

May 20, 2024 1:36:47 PM / by Actigate - team

0 Comments

Mängden repetitiva uppgifter inom kontorsarbete kan variera beroende på bransch, specifika arbetsroller och graden av teknikanvändning i organisationen. Flera studier och rapporter ger dock en tydlig bild av hur vanligt det är med repetitiva uppgifter i kontorsmiljöer:

Read More

Förbättrat resultat med automatiserad dataanalys

May 15, 2024 1:07:37 PM / by Actigate - team

0 Comments

Automatisering förändrar hur företag använder dataanalys och affärsintelligens. Genom att automatisera insamling, analys och visualisering samt distribution av data kan företag fatta snabbare och mer precisa beslut samt få värdefulla insikter. I denna artikel kommer vi att utforska hur automatisering kan förändra din verksamhet och göra den mer konkurrenskraftig.

Read More

De tre främsta anledningarna till varför SQL är det mest använda språket inom datavetenskap

May 15, 2024 1:04:19 PM / by Actigate - team

0 Comments

SQL (Structured Query Language) är ett populärt och användbart språk inom datavetenskap av flera skäl. Här är våra tre främsta anledningar: 

Read More

Varför mindre företag bör börja automatisera

May 15, 2024 1:03:44 PM / by Actigate - bot

0 Comments

Det finns flera anledningar till att mindre företag bör överväga en automatisering av sina processer: 

Read More

Vad är robot process automation?

May 15, 2024 8:46:56 AM / by Actigate - team

0 Comments

Robot Process Automation (RPA) syftar till användningen av mjukvarurobotar eller "bots" för att automatisera repetitiva och rutinmässiga uppgifter i affärsprocesser. RPA-tjänster tillåter organisationer att effektivisera sina processer, öka effektiviteten och minska mänskliga misstag genom att automatisera rutinuppgifter som tidigare utfördes av människor.

Read More

ChatGPT hjälper nybörjare att skriva SQL.

May 15, 2024 8:46:06 AM / by Actigate - bot

0 Comments

Om du är nybörjare på att skriva SQL-uttalanden kan ChatGPT guida och hjälpa dig att förstå grunderna och förbättra dina färdigheter. Så här kan ChatGPT hjälpa dig:

Read More

Ta din verksamhet till nya höjder med Q-analytics: maximera nytta av ditt kösystem.

May 10, 2024 10:00:21 AM / by Actigate - team posted in Q analytics

0 Comments

Är du redo att ta ert butiksnätverk till nya nivåer av effektivitet och kundnöjdhet? Med Q-analytics kan du maximera nyttan av den unika informationskällan som ert kösystem är. Actigate tillsammans med Q-channel ger dig verktygen för att förvandla er köhantering till en strategisk tillgång som inte bara sparar tid och minskar kostnader utan också ökar kundnöjdheten. Genom att använda tjänsten Q-analytics är det möjligt att optimera servicenivån i era butiker och kontor, vilket kan leda till en betydande ökning av kundnöjdheten och företagets effektivitet.

Read More

Vad är MDX?

Apr 18, 2023 12:25:55 PM / by Actigate - team

0 Comments

MDX står för Multidimensionella Uttryck. Det är ett frågespråk som används för att hämta data från multidimensionella datamängder, ibland kallade "kuber", och särskilt OLAP (Online Analytical Processing) -databaser.

Read More

Posts by Topic

Recent Posts