Hoppa till innehåll

Skräddarsydda automatiseringslösningar för digitala byråer

Hyr en bot för automatisering: skräddarsytt för byråer

Många digitala byråer kämpar med att hantera nysälj och rekrytering på grund av stora mängder administrativt arbete. Tyvärr går mycket tid och resurser åt till ej debiterbara uppgifter, vilket kan bromsa tillväxten. Genom att låta botar hantera rutinuppgifter som fakturering, rapportering och liknande kan byråer (och deras kunder) frigöra det utrymme som behövs för att skala upp.

Bristande kunskap om vad automatisering och botar kan erbjuda gör det svårt för byråer att bemöta frågor från kunder. Med rätt partner kan man både fylla den kunskapsluckan och skapa omedelbara möjligheter till merförsäljning – utan att belasta det egna projektteamet.

Letar du efter en automatiseringslösning för din byrå eller dina kunder? Då har du hamnat helt rätt. Här får du veta hur Actigates uthyrning av botar hjälper byråer och företag att automatisera repetitiva uppgifter – och växa utan växtvärk.

Hur fungerar Actigates uthyrning av botar

Actigate hyr ut botar som hjälper företag att automatisera repetitiva arbetsuppgifter inom administration, rapportering och analys. Botarna kan hantera fakturering, uppdatering av kund- och artikelregister, CRM-system, skapande och utskick av kassaflödesrapporter, med mera. 

Genom att använda Actigates botar får du samma fördelar som att hyra eller anställa en administrativ assistent, men med den stora skillnaden att botarna arbetar dygnet runt, alla dagar om året.

Botarna hanterar arbetsbelastningen oavsett hur mycket eller hur ofta arbete tillkommer, vilket gör dem till ett pålitligt alternativ för företag som vill effektivisera sina processer och skala upp verksamheten.

 

3 fördelar med att hyra en bot av oss:

    1. Arbetar dygnet runt, året runt: Botarna är ständigt aktiva och jobbar 24/7, 365 dagar om året. Det gör att dina arbetsprocesser aldrig avstannar, oavsett tid på dygnet eller helgdagar.

    2. Kostnadseffektiv skalbarhet: När arbetsbelastningen ökar medför det endast en begränsad ökning av kostnader, jämfört med att behöva anställa fler personer eller överbelasta befintlig personal.

    3. Kontinuitet och flexibilitet: Botar garanterar kontinuitet i dina processer. Arbetsflöden avbryts inte om någon blir sjuk eller lämnar företaget. Dessutom kan botarna snabbt konfigureras om för att anpassa sig till nya system eller förändrade arbetsflöden, vilket gör dem till ett flexibelt alternativ för växande verksamheter.

Actigate för byråer: skräddarsydda automatiseringslösningar

Vi på Actigate hjälper byråer att konfigurera och träna botar för att automatisera specifika uppgifter och hela affärsprocesser.

Våra botar kan hantera allt från datainsamling och dataöverföring till att aktivera system och automatisera arbetsflöden. Plattformen är flexibel och kan skapa fakturor, generera rapporter och analysera data för att öka effektiviteten och ge bättre insikt i processerna.

Actigate erbjuder skräddarsydda lösningar som anpassas efter varje kunds unika behov. Efter att botarna är konfigurerade får du full kontroll över processerna via en användarvänlig kontrollpanel, därifrån kan du justera både frekvens och schemaläggning för botarnas arbete, vilket ger dig maximal flexibilitet.

Botarna kan kombinera data från olika system och ge detaljerad feedback om vilka uppgifter som utförts och när. Om en bot stöter på problem eller fastnar vid en uppgift, meddelar den orsaken, vilket gör det enkelt att snabbt lösa eventuella problem.

Byråer kan själva välja om de vill hantera supporten för automationen internt eller låta Actigate ta hand om supporten direkt gentemot slutanvändarna. Vårt mål är att erbjuda en lösning som är lika flexibel som den är kraftfull, vilket ger dig möjlighet att fokusera på det som är viktigast för din verksamhet.

 

Integrationer och API

Actigate har färdiga lösningar för att snabbt läsa och skriva data till och från olika API

och system, vilket gör implementationen snabbare. Plattformen är också flexibel och kan anpassas till de flesta tekniska gränssnitt, vilket gör det enkelt att integrera med kundspecifika datakällor.

 

Dataintegritet och säkerhet

Varje Actigate-konto har ett eget dataschema som håller kundens data separat. Data krypteras både vid överföring och i vila, och multifaktorautentisering kan aktiveras för extra säkerhet. Lösenord är envägskrypterade för att förhindra obehörig åtkomst.

Actigate hjälper din digitala byrå effektivisera och automatisera sina arbetsflöden, vilket frigör tid och resurser för att fokusera på kreativa och strategiska uppgifter. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa din byrå att nå nya höjder!